Favoritterne til 7. etape

Det første kategori 1 bjerg

Selvom vi havde en bjergetape på 5. etape, så er det først nu, at der rigtig bliver lukket op fra de store favoritter. Rytterne skal ud på en lang tur, hvor et udbrud har gode muligheder for at opbygge et godt forspring til feltet, inden de efter 110 km rammer den første kategori 4 stigning på 7,7 km med 3,1% i snit. Herefter er der yderligere 25 km, før de skal op af kategori 1 bjerget Col d’Aspin, som er 12 km med 6,5% i snit. Fra toppen er der 5,5 km nedkørsel før det igen går op i 1,5 km med 3,0% i snit.

Fordi der ikke er afslutning på toppen af Col d’Aspsin, forventer vi ikke at favoritterne kan gøre det helt store forskelle på denne etape. Vi forventer derfor at et udbrud vil få mulighed for at køre hjem, hvor favoritterne prøver hinanden af nogle km før toppen af Col d’Aspin.

Favoritterne til 7. etape

Ligesom på 5. etape vil det derfor være ryttere, som er lidt tilbage i klassementet, som vil få lov til at gå i udbrud. Ryttere som Thomas Voeckler, Sylvain Chavanel, Vincenzo Nibali, Rui Costa, Tom Dumoulin, Daniel Navarro, Tony Gallopin er alle et godt stykke efter i klassementet, de vil derfor have gode muligheder for at køre med i et udbrud. De sikre valg til Tourspillet er alle favoritterne, da de enten vil kæmpe om sejren eller de sekundære pladser efter et udbrud, hvilket vil sige om 3.- 5. pladsen og nedefter.

HoldRytter
Ag2r La MondialeRomain Bardet
Astana Pro TeamFabio Aru
BMC Racing TeamTejay Van Garderen
Bora-Argon 18Emanuelle Buchmann
Cannondale ProPierre Rolland
CofidisArnold Jeannesson
Direct EnergieThomas Voeckler
Etixx – Quick StepDaniel Martin
FDJThibaut Pinot
Fortuneo – Vital ConceptEduardo Sepulveda
IAM CyclingMathias Frank
Lampre – MeridaRui Costa
Lotto SoudalTony Gallopin
Movistar TeamNairo Quintana
Orica-BikeExchangeAdam Yates
Team Dimension DataStephen Cummings
Team Giant – AlpecinWarren Barguil
Team KatushaJoaquim Rodriguez
Team Lotto NL – JumboWilco Kelderman
Team SKYChris Froome
TinkoffAlberto Contador
Trek – SegafredoBauke Mollema