Favoritterne til 1. etape

Kittel, Cavendish og Greipel

De er favoritterne til 1. etape af Tour de France 2016. Det er en flad etape, med en flad afslutning, som rytterne starter ud med. Udover at vinde etapen, vil vinderen også blive nr. 1 i pointkonkurrencen og det samlede klassement. Der er derfor rigtig meget værdi i at have vinderen af dagens etape på sit Tour managerspil hold. Du kan læse mere om 1. etape her og se hvad der gives af point.

Det er vigtigt at vælge en top sprinter til kaptajn for dagen. Problemet i spillet er blot, at det kun er muligt at have favoritterne til 1. etape, hvis du går på kompromis med de sekundære ryttere på dit hold. Hvis de alle ender i top 3, kan det være en god strategi, hvis ikke kan du tabe hele spillet på 1. etape. Det er en god ide, at udvælge dig din favorit til etapen, den rytter du tror vinder, og vælg ham som kaptajn. Derpå skal du få puslespillet til at gå op med dit budget, i forhold til hvilke ryttere du ellers kan få råd til på dit hold. At det er et puslespil er selvfølgelig fordi, det gælder om at have sprintere på sit hold. I tilfælde af styrt, er det tidligere set, at en sekundær sprinter ender med at vinde foran de helt store favoritter.

Liste med alle favoritterne til 1. etape

For at give dig en hjælpende hånd i forhold til din udvælgelse, kan du herunder se, hvilke ryttere vi forventer, at der køres for på 1. etape.

HoldRytter
Ag2r La MondialeSamuel Dumoulin
Astana Pro TeamAlexey Lutsenko
BMC Racing TeamGreg Van Avermaet
Bora-Argon 18Sam Bennett
Cannondale ProRamunas Navarduaskas
CofidisBorut Bozic
Direct EnergieBryan Coquard
Etixx – Quick StepMarcel Kittel
FDJAnthony Roux
Fortuneo – Vital ConceptDaniel McLay
IAM CyclingSondre Holst Enger
Lampre – MeridaDavid Cimolai
Lotto SoudalAndré Greipel
Movistar TeamIngen
Orica-GreenEdge*Michael Matthews
Team Dimension DataMark Cavendish
Team Giant – AlpecinJohn Degenkolb
Team KatushaAlexander Kristoff
Team Lotto NL – JumboDylan Groenewegen
Team SKYIngen
TinkoffPeter Sagan
Trek – SegafredoEdward Theuns

*Orica-GreenEdge har skiftet navn til Orica-BikeExchange