Favoritterne til 19. & 20. etape

19. etape

20. etape

Chris Froome viste på 18. etape, at han er den stærkeste

Froome er derfor også den helt store favorit til at vinde både 19. og 20. etape. Der er dog et stort men! Froome er så overlegen og fører med flere minutter, at han ikke behøver at være i offensiven. Han og Team SKY kan køre de sidste 2 etaper kontrolleret og blot forsvare positionen. Der skal styrt, uheld eller sygdom til for at Froome ikke står som vinder af årets Tour de France.

Det kan nemt ende med at et udbrud kører om etapesejren på begge etaper, som det har været tilfældet på mange af årets etaper. Men hvis vi ser på 18. etapes enkeltstart, kunne man se, at Bardet (#5), Porte (#6) og Aru (#7) kørte væsentligt bedre end Mollema (#2), Yates (#3) og Quintana (#4). Dette vil helt sikkert også blive afspejlet i de kommende 2 etaper, hvor de førstnævnte 3 ryttere, formentlig vil forsøge flere angreb, for at komme på podiet i Paris. Dette vil betyde hurtige etaper, hvor der ikke gives mange chancer væk til udbrud. Dog vil det give mening for hold som Astana og Movistar at sende nogle folk ud i udbrud, da de har nok stærke ryttere til at hjælpe deres kaptajner. Med folk i udbrud vil de have større chance for at kunne vinde afgørende tid i forhold til konkurrenterne, som ikke har så stærke hold.

Hvis vi skal se et udbrud køre hele vejen, vil vi endnu engang pege på stærke ryttere som Pierre Rolland, Tony Gallopin, Rafal Majka og Rui Costa, til at kunne vinde etapen. Men vi er af den overbevisning, at de to sidste etaper bliver kørt så hårdt, at det kun er toppen af klassementet, som vil være aktuelle i forhold til etapesejre. Favoritterne til 19. & 20. etape er derfor i vores øjne toppen af klassementet.