Favoritterne til 2. etape

Sagan, Van Avermaet og Matthews

De er vores favoritter til at vinde 2. etape. Peter Sagan var tæt på med en 3. plads på den første etape, men blev lige slået af storfavoritterne Cavendish og Kittel. En rigtig flot sejr af Mark Cavendish, som skal nyde den gule trøje på 2. etape. Han vil formentlig miste den til en af favoritterne til 2. etape. Men, man skal aldrig sige aldrig. Det er før set, at den gule trøje giver vinger, men med Cavendish skal der nok lidt mere til end lidt Red Bull, for at han skal kunne beholde trøjen. Vi tipper på en sejr til Peter Sagan, som derved vil overtage den gule trøje samt pointtrøjen. Forvent derfor rigtig mange point til ham på 2. etape.

Favoritterne til 2. etape består primært af Allround ryttere. Det er dog vigtigt at påpege, at favoritterne til den samlede sejr, skal holde sig fremme, for ikke at tabe sekunder til konkurrenterne. Det er ikke på 2.etape, at klassementet bliver sat, men der kan nemt tabes flere sekunder på de sidste 2 km med 6,5% i stigning.

Liste med alle favoritterne til 2. etape

Listen skal ses som en guide til Tourspillet, hvor vi viser en rytter fra hvert hold, som vi tror vil klare sig bedst på etapen.

HoldRytter
Ag2r La MondialeAlexis Vuillermoz
Astana Pro TeamAlexey Lutsenko
BMC Racing TeamGreg Van Avermaet
Bora-Argon 18Patrick Konrad
Cannondale ProMatti Breschel
CofidisArnold Jeannesson
Direct EnergieBryan Coquard
Etixx – Quick StepDaniel Martin
FDJThibaut Pinot
Fortuneo – Vital ConceptChris Anker Sørensen
IAM CyclingJarlinson Pantano Gomez
Lampre – MeridaRui Costa
Lotto SoudalTony Gallopin
Movistar TeamAlejandro Valverde
Orica-BikeExchangeMichael Matthews
Team Dimension DataEdvald Boasson Hagen
Team Giant – AlpecinJohn Degenkolb
Team KatushaJoaquim Rodriguez
Team Lotto NL – JumboWilco Kelderman
Team SKYChris Froome
TinkoffPeter Sagan
Trek – SegafredoBauke Mollema

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/tourmanager.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405