Favoritterne til 8. og 9. etape

Tinkoff i offensiven, Froome og Quintana favoritter

Grundet det punkterede 1 km banner, bliver 7. etapes tid ændret til den tid, der er taget 3 km før mål. Dog skulle Adam Yates få frataget 1 sekund i sin tid, da han var kørt i udbrud fra feltet, for at tage den hvide trøje fra Julian Alaphilippe. Yates var så uheldig, at være den rytter der kørte ind i det punkterede banner, hvor han væltede og landede med ansigtet først. Han skulle efter sigende være ok, og starter 8. etape med den hvide trøje.

Den helt store favorit til 7. etape var Rui Costa, som også var med i dagens første udbrud. Det varede godt 50 km, men da Lotto-Soudal og Etixx – Quick Step ikke havde ryttere med i udbruddet, fik de ikke lov til at køre. I stedet kom en stor gruppe på 29 mand afsted, hvor andre favoritter som Stephen Cummings og Vincezo Nibali var med. Det hele endte med en overlegen sejr til Cummings, og dermed den 4. sejr til Team Dimension af 7 mulige. Vi tror at Rui Costa vil forsøge sig igen på 8. etape. Hvis han endnu en gang ikke kommer med i det afgørende udbrud, vil han prøve igen på 9. etape. Han er meget målrettet efter at få en etapesejr med hjem.

Favoritterne til 8. og 9. etape

Vi er ikke sikre på, at nogen udbrud holder hjem, dog er Rui Costa sammen med Rafal Majka vores bedste bud som vinder, hvis det skulle ske at holde. Netop Rafal Majka er så langt bagud i klassementet, at han kan få lov til at køre med i udbrud. Samtidig tror vi, at han har en mission med at få bjergtrøjen, ligesom Thomas de Gendt vil forsøge at beholde den. Med Alberto Contador i krise, åbner det også op for Roman Kreuziger, som er i virkelig god form. Vi tror at Tinkoff vil forsøge sig på begge etaper.

Men de helt store favoritter er Chris Froome og Nairo Quintana, som skal udfordre hinanden. Hvis de kører til, kan en af dem komme alene i mål på begge etaper, hvilket vi er meget sikre på sker på 9. etape. Vi har stadig Chris Froome som favorit til at vinde det samlede klassement.

HoldRytter
Ag2r La MondialeRomain Bardet
Astana Pro TeamFabio Aru
BMC Racing TeamTejay Van Garderen
Bora-Argon 18Emanuelle Buchmann
Cannondale ProPierre Rolland
CofidisArnold Jeannesson
Direct EnergieThomas Voeckler
Etixx – Quick StepDaniel Martin
FDJThibaut Pinot
Fortuneo – Vital ConceptEduardo Sepulveda
IAM CyclingMathias Frank
Lampre – MeridaRui Costa
Lotto SoudalTony Gallopin
Movistar TeamNairo Quintana
Orica-BikeExchangeAdam Yates
Team Dimension DataStephen Cummings
Team Giant – AlpecinWarren Barguil
Team KatushaJoaquim Rodriguez
Team Lotto NL – JumboWilco Kelderman
Team SKYChris Froome
TinkoffRafal Majka
Trek – SegafredoBauke Mollema