Gennemgang af etaperne 1-9

 Etaperne 1-9 / 9. etape med mål på toppen af Andorre Arcalis på 10,1 km á 7,2%

Etaperne 1-9 / 9. etape med mål på toppen af Andorre Arcalis på 10,1 km á 7,2%

Få overblikket over etaperne 1-9

Få det fulde overblik over etaperne 1-9, som ligger før den første hviledag d. 11. juli. Der er lagt op til nogle seværdige etaper, hvor vi forventer at se en top sprinter, løfte den gule trøje over hovedet efter 1. etape. 2. etape byder på en voldsom afslutning, hvor den gule trøje formentlig vil skifte ejer. Etaperne 3 og 4 er guf for sprinterne, men kun de stærkeste, da etaperne slutter med mindre stigninger. Den første bjergetape finder vi allerede på 5. etape, som byder på to kategori 2 stigninger. Inden rytterne skal ind i pyrenæerne på etaperne 7,8 og 9 etape, får sprinterne en sidste chance for at køre om point og sejr på 6. etape.

Pyrenæerne starter blødt ud med en enkelt kategori 1 stigning på 7. etape. På 8. etape skal rytterne over det legendariske bjerg Col du Tourmalet. 9. etape slutter på toppen af Andorre Arcalis, hvor vinderen af etapen formentlig overtager den gule trøje, som kan nydes til fulde, til glæde for hold og sponsorer, i journalisternes spotlight på den efterfølgende hviledag.

Efter etaperne 1-9 er der hviledag d. 11. juli

For et hold som Team SKY, vil det være vigtigt, at de har den gule trøje på hviledagen, da de dermed vil kunne høste alt omtale i Aviser og på TV. Vi er derfor meget sikre på, at alle udbrud på alle etaper, bliver holdt i kort snor, så der ikke er mulighed for overraskelser inden finalen på 9. etape. Det bliver en underholdende uge, hvor vi forventer at se Team SKY i fuld kontrol, og Chris Froome iført den gule trøje på hviledagen.